Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu

WEB https://kavakliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kavaklı Mah.Sahil Cad.No 56 GÖLCÜK / KOCAELİ
VİZYON : OKULUMUZU; ÖĞRETMENLERİN ÇALIŞMAKTAN ZEVK ALDIĞI, ÖĞRENCİLERİN SEVGİ ORTAMINDA YARINLARA GÜVENLE BAKTIĞI, TÜRKİYE’Yİ ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNİN ÜZERİNE ÇIKARACAK, EĞİTİM-ÖĞRETİM, SPORTİF VE KÜLTÜREL FAALİYETLERİN YÜRÜTÜLDÜĞÜ BİLİM VE KÜLTÜR MERKEZİ YAPMAK.
MİSYON : KAVAKLI ŞEHİT ONBAŞI ADEM BAŞOĞLU OKULU İDARECİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ OLARAK; ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİ İŞBİRLİĞİNİ EN ÜST DÜZEYDE TUTMAK. ATATÜRK İLKELERİNE BAĞLI, TOPLUMA UYUMLU, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE SAHİP BİREYLER YETİŞTİRMEK. KAVAKLI ŞEHİT ONBAŞI ADEM BAŞOĞLU ORTAOKULU OLARAK BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN BİLGİLİ, BECERİKLİ, KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞTİRİLMESİ VE BİR ÜST OKULA EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANMASINI SAĞLAMAK.
BAŞARILAR : 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YILDIZ KIZ FUTSAL TAKIMI TÜRKİYE 1.Sİ 2015-2016 KIZ FUTSAL TÜRKİYE 3.SÜ 2018-2019 KIZ FUTSAL TÜRKİYE 2.Sİ 2022-2023 KIZ FUTBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Saatler : 08.50-15.30
Yabancı Dil : ingilizce
Servis : iLÇE İÇİ SERVİS VARDIR.
Ulaşım : Okulumuzun önünde bulunan Gölcük Vapur İskelesi yardımıyla İzmit, Derince ve Körfez ilçelerine ulaşım mümkündür. Ayrıca okulumuzun önünden ilçe merkezine hareket eden minibüsler ile de ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz kavaklı sahilinde ve Gölcük Vapur iskelesi karşısında bulunmaktadır. 4 Katlı binamızın bahçe alanı 2500 Metre Kare civarındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Gölcük merkez ilçesi kavaklı mahallesinde bulunmakta olup merkez mahallesine sadece 900 m mesafededir. Kocaeli iline ise 17 Km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %100
Sportif Etkinlikler : Futbol, voleybol ve basketbol alanlarında kurslar yürütülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK 4006 çalışmaları